Το ξενοδοχείο

Λίγα λόγια για το Aigli Hotel

Το Aigli Hotel είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά απο την όμορφη αμμώδη παραλία της Περαίας και μόλις 16 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η λειτουργία του ξενοδοχείου μας βασίζεται στην άποψη ότι οφείλουμε να παρέχουμε συνεχώς άριστες υπηρεσίες και διαμονή στους αξιότιμους επισκέπτες μας ώστε να μετατρέψουμε το διάστημα της διαμονής τους σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Γι' αυτό φροντίζουμε ώστε κάθε επισκέπτης μας να λαμβάνει την απαραίτητη προσοχή και να ικανοποιούνται τα αιτήματά του. Επιπλέον, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια οικεία ατμόσφαιρα στους επισκέπτες μας έχουμε εξοπλίσει όλα τα δωμάτια μας με όλες τις απαραίτητες ανέσεις & παροχές που θα κάνουν για άνετη και χαλαρή διαμονή.

Γιατί να μείνετε σε εμάς

Μπροστά στην παραλία

Το Aigli Hotel βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την υπέροχη αμμώδη παραλία της Περαίας και τη μαγευτική θάλασσα του Θερμαϊκού.

Ποιότητα

Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να παράσχουμε υψηλού επιπέδου διαμονή & υπηρεσίες στους επισκέπτες μας.

Καλύτερες τιμές

Κάντε απευθείας κράτηση με το ξενοδοχείο μας για να λάβετε καλύτερες τιμές και προσφορές.

Επιλέξτε τη διαμονή σας

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει πολλά διαφορετικά δωμάτια για τους αξιότιμους επισκέπτες μας. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε δωμάτιο, προκειμένου να τηρούνται υψηλά πρότυπα  στην παροχή υπηρεσιών. Έχοντας αυτό κατά νου έχουμε εξοπλίσει τα δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να εξασφαλίσουμε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή καθώς και την ικανοποίηση ακόμα και των πλέον εκλεκτικών φιλοξενουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ